Over ons

Bij The Cyber Partners verbinden wij op basis van concrete producten en diensten: aanbieders met gebruikers. Of dit nu gratis dienstverlening (training, educatie, bewustwording) van semi-publieke organisaties of commerciele dienstverlening is: hier vind je wat je nodig hebt om te groeien! 


Achter ons bedrijf staat een klein dedicated team van toegewijde professionals, samengebracht door Evelien Bras.

Evelien Bras

Evelien Bras is een ervaren professional op het gebied van cybersecurity en weerbaarheid tegen digitale verstoringen.
Met ruim 30 jaar ervaring in soortgelijke disciplines - van justitieel aftappen tot defensie - heeft ze het haar missie gemaakt om bedrijven te helpen om weerbaarder te worden.

Bezoek Evelien op LinkedIn of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Waarom The Cyber Partners

Door u aan te melden bij The Cyber Partners, krijgt u toegang tot een scala aan krachtige tools en resources die u helpen uw cyberbeveiligingsstrategie te versterken:

Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar de nieuwste cyberbeveiligingstechnologieën of een aanbieder die zijn diensten aan een breder publiek wil presenteren, The Cyber Partners is er om u te helpen. Schrijf u vandaag nog in en neem de eerste stap naar een sterker, veiliger bedrijf in de digitale wereld.

Vertrouw op The Cyber Partners

Dé intermediair voor cyber en veilige ICT

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring