Aanbieders

Dit is een portal voor klanten en aanbieders van cybersecuritydiensten. Het biedt aanbieders verschillende voordelen en functionaliteiten:

  1. Eenvoudige markttoegang: de mogelijkheid om  diensten te presenteren aan potentiële klanten en hen gemakkelijk te bereiken. Dit vergroot de zichtbaarheid en kansen op het aantrekken van nieuwe klanten.

  2. Profilering: Aanbieders kunnen hun expertise, ervaring, certificeringen en referenties op het portal tonen. Dit helpt bij het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen bij potentiële klanten.

  3. Matching van vraag en aanbod: Het platform biedt diensten aan op basis van zoekcriteria. Dit vergemakkelijkt het proces van het vinden van de juiste dienstverlener voor specifieke beveiligingsuitdagingen.

  4. Beoordelingen: Klanten kunnen beoordelingen en feedback achterlaten over de diensten die ze hebben ontvangen. Dit biedt waardevolle informatie voor potentiële klanten bij het selecteren van een aanbieder. Door kwaliteit te bieden, kun je je als aanbieder onderscheiden.

  5. Kennisdeling: Het portal kan een ruimte bieden voor het delen van kennis, best practices, whitepapers en nieuwsartikelen op het gebied van cybersecurity. Dit bevordert de educatie en bewustwording van gebruikers.

Meldt je hieronder aan als aanbieder. Je ontvangt na goedkeuring de gestandaardiseerde set van terms & conditions waarna je diensten kunt opvoeren.

Samen voor een veilig Nederland!

Werk je ook in cyber?

Ben je aanbieder van diensten of producten op het gebied van cybersecurity of digitale veiligheid?

En wil je gebruik maken van dit portal om makkelijker door de juiste klantengroep gevonden te worden en zo te werken aan een veiliger Nederland?

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring