Aanbieders

Ben jij een expert op het gebied van digitale beveiliging? Lever jij of levert je bedrijf producten of diensten aan MKB die bijdragen aan een veiligere digitale wereld?
The Cyber Partners biedt jou een podium om je impact te vergrootten!

Sluit je aan bij ons groeiende netwerk van cybersecurityprofessionals en kom in contact met talloze MKB-ondernemingen die op zoek zijn naar jouw expertise.

Ons platform stelt MKB-ondernemingen in staat te zoeken op categorie, prijs, bedrijfsomvang, volwassenheidsniveau, sector of provincie – en daar ben jij!

Aanbieders pagina

Ontdek de voordelen en functionaliteiten die ons platform biedt aan cybersecurityaanbieders:

Meld je vandaag nog aan!

Meld je aan als aanbieder. Na goedkeuring ontvang je een gestandaardiseerde set terms & conditions, waarna je direct jouw diensten kunt aanbieden.

Laten we samenwerken voor een veilig Nederland!

Werk je ook in cyber?

Ben je aanbieder van diensten of producten op het gebied van cybersecurity of digitale veiligheid?

En wil je gebruik maken van dit portal om makkelijker door de juiste klantengroep gevonden te worden en zo te werken aan een veiliger Nederland?

Veelgestelde vragen

Als je op de groene knop klikt kom je op de “Mijn account” pagina. Hier kan je je e-mailadres invoeren en een wachtwoord aanmaken. Kies voor “ik ben een verkoper” en klik daarna op registreren. Hierna volgt een formulier waar de rest van de bedrijfsgegevens ingevuld kunnen worden. Na goedkeuring ontvang je een gestandaardiseerde set terms & conditions, waarna je direct jouw diensten kan aanbieden.

The Cyber Partners is voor elk MKB bedrijf wat op zoek is naar diensten op het gebied van cyber security. The Cyber Partners is opgericht met als missie bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun bescherming tegen de voortdurend veranderende digitale dreigingen. Via dit platform kunnen bedrijven gericht zoeken op categorie, sector of geografische focus. Zo kunnen zij gemakkelijk vinden wat ze nodig hebben. 

Er worden geen set-up kosten in rekening gebracht. De tarieven voor de dienstverlener bedragen 5% administratiekosten over de bemiddelde diensten.

Diensten die kosteloos worden aangeboden, worden ook kosteloos bemiddeld.

Doelstelling is dat op het platform diensten worden aangeboden voor de eindgebruikers die 0-5% lager liggen dan directe offerteprijs, zodat prijzen die eindgebruikers direct opvragen bij leverancier niet hoger zijn als online via het platform.
Rationale: voor aanbieders van diensten zal verkoop via het platform minder effort kosten dan verkoop rechtstreeks. Hiervan gaat 5% administratiekosten naar “The Cyber Partners” en 0-5% naar de eindgebruiker.

De verschuldigde kosten van TCP aan de dienstverlener voor de verkochte diensten worden als volgt betaalbaar gesteld: 50% bij het aannemen van de opdracht, en 50% bij voltooiing. Het staat de dienstverlener vrij om ofwel twee afzonderlijke facturen te sturen (een bij afronding en een samenvattende factuur), ofwel één factuur aan het einde van het proces. Betalingen worden binnen 30 dagen na de factuurdatum voldaan, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring