Gebruikers

Wij begrijpen als geen ander dat het een uitdaging kan zijn om jouw bedrijf effectief te beschermen, zonder onnodige risico’s te nemen of buitensporig te investeren.
Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans.
The Cyber Partners is opgericht met als missie bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun bescherming tegen de voortdurend veranderende digitale dreigingen.
Maak gebruik van dit platform door doelgericht te zoeken en exact te vinden wat jouw bedrijf nodig heeft.

Ontdek de voordelen en functionaliteiten die ons platform biedt aan cybersecurity gebruikers:

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Klik op de knop en duik direct in ons uitgebreide aanbod. Of je nu op zoek bent naar innovatieve oplossingen of betrouwbare ondersteuning, de volgende stap begint hier. Ontdek het nu!

Veelgestelde vragen

Als je op de groene knop klikt kom je op de “Mijn account” pagina. Hier kan je je e-mailadres invoeren en een wachtwoord aanmaken. Kies voor “ik ben op zoek naar een dienst” en klik daarna op registreren. Hierna volgt een formulier waar de rest van de gegevens ingevuld kunnen worden. 

The Cyber Partners is voor elk MKB bedrijf wat op zoek is naar diensten op het gebied van cyber security. The Cyber Partners is opgericht met als missie bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun bescherming tegen de voortdurend veranderende digitale dreigingen. Via dit platform kunnen bedrijven gericht zoeken op categorie, sector of geografische focus. Zo kunnen zij gemakkelijk vinden wat ze nodig hebben. 

Wij bieden de mogelijkheid om je aankopen vooraf te betalen via iDEAL of creditcard.

iDEAL: Geniet van het gemak en de veiligheid van direct betalen met iDEAL, de vertrouwde online betaalmethode die u direct koppelt aan uw eigen bankapplicatie. Een snelle, simpele en veilige manier om te betalen zonder uw financiële gegevens te delen.

Creditcard: Wij accepteren de meest gangbare creditcards, zodat u kunt profiteren van de voordelen die uw kaart biedt, zoals betalingsbescherming.

De tarieven voor de diensten zijn zoals vermeld op het Platform en worden vooraf voldaan. 

Tenzij anders overeengekomen, worden de tarieven vermeld in euro’s en zijn ze exclusief btw en andere van toepassing zijnde belastingen of heffingen.

Duidelijke fouten in aanbiedingen op het Platform zijn niet bindend. Bijvoorbeeld: een awareness training die per ongeluk voor €2 wordt aangeboden. In dit geval kan The Cyber Partners de boeking van de dienst kosteloos annuleren en het betaalde bedrag terugbetalen.

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring