Webshop Security Check

Kennisgroep Cyber Security

Omschrijving

Een Webshop Security Check is een onderzoek van één dag. De kosten voor een Webshop Security Check, inclusief de rapportage en nabespreking, bedragen standaard € 1.500, -. Mede door de subsidie kan een webshop ondernemer dit onderzoek eenmalig laten uitvoeren voor € 250, -. Er is momenteel nog plek voor 150 ondernemers.

Voorafgaand aan het onderzoek doen we een intake om een goed beeld van de webshop te krijgen, waar deze uit opgebouwd is en welke toepassingen, plug-ins en API’s er in gebruik zijn om de webshop te laten draaien. De intake wordt ook gebruikt om te bepalen waar de prioriteiten van het onderzoek komen te liggen.

De dienst is opgedeeld in 2 verschillende manieren van testen: een geautomatiseerd proces en een handmatig proces. Bij het geautomatiseerde proces wordt er op meer dan 150.000 bekende kwetsbaarheden gescand, zoals SQL-injectie, cross-site scripting (XSS), directory traversal en andere veelvoorkomende beveiligingsproblemen. Bij het handmatige proces gaat een ethisch hacker aan de slag om te onderzoeken welke kwetsbaarheden aanwezig zijn die niet met een automatisch proces gevonden kunnen worden.

Wanneer het onderzoek is afgerond, worden alle bevindingen overzichtelijk en gedetailleerd in een rapportage opgenomen, inclusief het risiconiveau en de aanbevolen oplossingen. Deze rapportage geeft webshop-eigenaren inzicht in de beveiligingsstatus van hun webshop en stelt hen in staat om gerichte maatregelen te nemen om de beveiliging te verbeteren.

Aan het eind van het onderzoek zal de rapportage worden opgeleverd aan de eigenaar van de webshop, en wordt er een persoonlijke (online) nabespreking gehouden om de rapportage door te nemen en toe te lichten.

De onderzoeken worden uitgevoerd door het ethisch hackersteam van CyberAnt. Om een Webshop Security Check te kunnen laten uitvoeren, zal CyberAnt een vrijwaring laten ondertekenen door de eigenaar van de webshop. Zonder getekende vrijwaring is het niet mogelijk om een onderzoek uit te voeren, mede omdat dit in strijd is met de wetgeving.

Kenmerken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Deze dienst wordt aangeboden door:

Kennisgroep Cyber Security

Kosten:

250,00

ex. BTW

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring