Training Cybersecurity voor Managers in de Zorg

SecureMe2 Cyber Security

Omschrijving

Een to-the-point training voor Managers in de Zorg die, of ze willen of niet, te maken krijgen met cybersecurity. Het beschermen van de privacy van patiënten is cruciaal en hoe doe je dat in een steeds sneller veranderende wereld waarin nagenoeg elke modaliteit verbonden is met het netwerk. Deze training legt op een simpele manier uit waarom digitale veiligheid en weerbaarheid van belang is. Gericht op Managers en zorgprofessionals om hen te ondersteunen bij het nemen van de (juiste) beslissingen. Geen technische kennis is noodzakelijk om deel te nemen en de materie te begrijpen. Cybersecurity op een eenvoudige manier uitgelegd.

Deze training bestaat uit twee dagdelen waarin de belangrijkste aspecten van een zorginstelling t.a.v. cybersecurity worden behandeld:

  • Hoe ziet een modern ICT-netwerk van een zorginstelling er uit. (van een kleine aanbieder tot een groot ziekenhuis)
  • Wat is de Cloud en waarom gaat die, ook in de zorg, een steeds grotere rol spelen.
  • Welke wet- en regelgeving bestaat er en waarom wil je daaraan voldoen. (o.a. NEN-7510, AVG, NVZ-gedragslijn)
  • Welke dreiging hebben we mee te maken. Waarom is het beschermen van de informatie zo belangrijk.

Kosten zijn per persoon en exclusief btw.
Datum en locatie zijn bespreekbaar. Training op het hoofdkantoor van SecureMe2 in Barendrecht is mogelijk.
De training bestaat uit 1 dag inclusief lunch indien gegeven in Barendrecht.

Trainer: Aad van Boven

Aad van Boven heeft een operationele ICT-achtergrond bij verschillende organisaties in de sectoren telecom, energie en zorg. Beschikbaarheid, performance en veiligheid van ICT-infrastructuren vormen de rode draad in die functies. Van 2008 tot en met 2016 was Van Boven actief als zelfstandig programma- en projectmanager voor het vlot trekken van complexe vastgelopen ICT-projecten waarbij Security- en Privacy-by-Design de uitgangspunten waren. Hij heeft o.a. de fusie van het Vlietland en Franciscus geleid voor de ICT-infrastructuur en heeft diverse informatiebeveiligingsrollen vervuld bij diverse ziekenhuizen. (o.a. implementatie NEN7510 en NVZ-gedragslijn). In 2016 startte hij het bedrijf SecureMe2 dat als doel heeft om op een eenvoudige en toegankelijke manier hoogwaardige technologie in te zetten om organisaties zeer snel digitaal weerbaarder te maken tegen de alsmaar toenemende golf aan cyberdreigingen. Aad is CISSP, MSP, OSINT gecertificeerd en is formeel Particulier Onderzoeker met als specialisatie Digital Forensics.

Kenmerken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Deze dienst wordt aangeboden door:

SecureMe2 Cyber Security

Kosten:

799,00

ex. BTW

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring