Security Awareness Training (in-company)

Actabyte

Omschrijving

DOELGROEP

Cybercriminelen gaan steeds vaker op zoek naar de zwakste schakel in de beveiliging van uw bedrijfsgegevens: de mens. Iedereen die binnen uw organisatie gebruikmaakt van het bedrijfsnetwerk, is voor hackers een mogelijk doelwit om toegang te krijgen tot jullie bedrijfsgegevens. Daarom is de doelgroep van onze security Awareness training breed: van managers tot de mensenvan de werkvloer.

Specifieke voorkennis is niet vereist. Na afloop van de training heeft de cursist een beter beeld van de risico’s van cybercriminaliteit en is beter in staat om zichzelf – en daarmee uw organisatie en uw bedrijfsgegevens – te beschermen tegen cybercriminelen.

De training heeft een interactief karakter. Bij een groepsgrootte van maximaal 10 personen is er genoeg ruimte om in te gaan op casuïstiek en specifieke situaties en voorbeelden uit uw eigen organisatie. De definitieve inhoud van de training is maatwerk.

De training wordt bij voorkeur bij jullie op locatie gegeven. Tegen meerprijs is het mogelijk om de training te volgen bij Actabyte in Rijswijk of in Houten. Het is ook mogelijk om de training op een nader te bepalen locatie te geven.

De klassikale training wordt een jaar lang opgevolgd met online phishing simulatie en online awareness traningen om de kennis op pijl te houden.

Alle deelnemers krijgen na afloop een certifcaat van deelname.

Tijdsduur:

De training wordt gegeven in 1 dag of in 2 dagdelen.  Eventueel kan de training ook in de avond gegeven worden. Voor de avond training kan een meerprijs berekend worden.

Kosten:

De kosten voor een training tot 10 personen in 1 dag is  € 1750,00 (dit is inclusief 1 jaar online opvolging)

De kosten voor een training tot 10 personen in 2 dagdelen is € 1325,00 per dagdeel (dit is inclusief 1 jaar online opvolging)

 

 

Kenmerken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Deze dienst wordt aangeboden door:

Actabyte

Kosten:

1.700,00

ex. BTW

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring