Intermediair voor cyber en veilige ICT

Ik help bedrijven...

Ik ben op zoek...

Prijs:

Prijs - slider
05.900

Ontdek, Verbind, Groei:
Jouw Cybersecurity platform

Bij The Cyber Partners verbinden wij aanbieders met gebruikers, stimuleren wij educatie en bewustwording, en positioneren experts als thought leaders. Maak jouw aanbod zichtbaar als je bedrijven helpt – ook voor gratis dienstverlening, downloads en whitepapers.
Ben je op zoek? Hier vind je praktische handvatten, groeimodellen, informatie en kun je selecteren op aanbieders die bij jou passen qua prijs, regio en doelgroep.

Uitgelicht:

Enkele diensten die we hebben uitgelicht:

Aanbieder uitgelicht:

Deze aanbieder viel ons positief op:

Threatlabs

ThreatLabs is specialist in het uitvoeren van beveiligingsonderzoeken om kwetsbaarheden en verbeterpunten in uw IT-omgeving inzichtelijk te maken.

Wij zijn een vendor-neutrale organisatie zonder externe investeerders. Onze consultants beschikken over een hacker mindset en hebben uitgebreide kennis en ervaring in het uitvoeren van beveiligingsonderzoeken in diverse (vitale) sectoren.

Werk je ook in cyber?

Ben je aanbieder van diensten of producten op het gebied van cybersecurity of digitale veiligheid?

En wil je gebruik maken van dit portal om makkelijker door de juiste klantengroep gevonden te worden en zo te werken aan een veiliger Nederland?

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring